Το 1ο καλοκαιρινό πάρτυ στο MAMBO

Την Κυριακή 6 Μαϊου 2007 υποδεχόμαστε το καλοκαίρι μ'ένα πάρτυ στο beach bar MAMBO.

Το πάρτυ ξεκινάει στις 23:00.
Είσοδος Ελεύθερη




Read More......

Καλώς Ήλθατε

Σας καλωσορίζουμε στο επίσημο blog της ΠΑΣΠ Φοιτητών Πολυτεχνείου Κρήτης!!!

Read More......

Ποιοί Είμαστε;

Η Πανελλήνια Αγωνιστική Σπουδαστική Παράταξη είναι η μεγάλη δημοκρατική και προοδευτική φοιτητική παράταξη που αγωνίζεται για την προώθηση των σοσιαλιστικών αρχών της στο πανεπιστήμιο και την κοινωνία.

Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της τριτοβάθμιας ανώτατης εκπαίδευσης από το 1974 έχοντας στόχο μια σύγχρονη παιδεία με Δημόσιο & Δωρεάν χαρακτήρα. Με σύγχρονες αλλά και ταυτόχρονα δημοκρατικά αριστερές προτάσεις συγκροτούμε καθημερινά ένα κίνημα αμφισβήτησης και συμμετοχής, ένα κίνημα που οραματίζεται και διεκδικεί.

Η Π.Α.Σ.Π. ως πολιτικά αυτοτελής οργάνωση, μπορεί ελεύθερα και χωρίς πολιτικά βαρίδια να υπηρετεί τα συμφέροντα του φοιτητή.

Η Π.Α.Σ.Π. συμμετέχοντας κάθε χρόνο στις φοιτητικές εκλογές, καταγράφει ένα σημαντικό ποσοστό σε όλα τα πανεπιστήμια της χώρας, δείχνοντας την απήχηση των θέσεων της σε μια μεγάλη μερίδα φοιτητών. Για μας η συγκρότηση ενός ισχυρού φοιτητικού κινήματος με συμμετοχικές και συλλογικές διαδικασίες, είναι η απάντηση στη λαίλαπα του νεοφιλελευθερισμού και του ατομικισμού και σε όσους την εκφράζουν.

Για εμάς, οι μεγάλοι πρωταγωνιστές του πανεπιστημίου είναι οι φοιτητές!

Read More......

Τελευταίες αναρτήσεις στο blog