ΕΚΛΟΓΕΣ

Κατ'αρχην να σας καλωσορίσω στο blog της παράταξής μας και να δώσω να συγχαρητήρια μου στην Κωνσταντίνα για την υπέροχη δουλειά...

Η ανάρτηση του διαδυκτιακού μας χώρου συνέπεσε χρονικά με μια πολύ μεγάλη στιγμή του ακαδημα'ι'κού έτους, τις φοιτητικές εκλογές!!
Για εμάς που αποτελούμε την ΠΑΣΠ πολυτεχνείου Κρήτης οι φοιτητικές εκλογές είναι το μέσο για την εφαρμογή όλων όσων οραματιζόμαστε για το πολυτεχνείο μας, την τριτοβάθμια εκπαίδευση και την κοινωνία γενικότερα.
Κάθε χρόνο ζητάμε απο εσάς, τους συμφοιτητές μας δηλαδή,
1)την συμμετοχή σας, γιατί εσείς πρέπει να αποφασίζεται για εσάς και να μην αφήνεται μερικούς άλλους να το κάνουν..(τους σίγουρους ψηφοφόρους και τους συνδικαλιστές της κάθε παράταξης δηλαδή)
2)την στηριξή σας με την ψήφο σας αν θέλετε να επιβραβεύσετε την φετινή μας προσπάθεια και να μας δώσετε δύναμη και βήμα για να τα καταφέρουμε καλύτερα του χρόνου.
3)την συμμετοχή σας στα ψηφοδέλτιά μας αν θέλετε να ''εκτεθείτε'' για τις ιδέες, το όραμα, την ιστορία αλλά και τη δράση αυτής της παράταξης.
Εμείς πιστεύουμε οτι οι εκλογές είναι η μεγάλη γιορτή της δημοκρατίας. Είναι η στιγμή που κάθε φοιτητής μπορεί να εκφραστεί ελεύθερα και να δώσει ένα ηχηρό μήνυμα σε όλους όσους τον ταλαιπώρησαν, τον αγνόησαν και τον κορόιδεψαν. Είναι η στιγμή που μπορεί να επιβραβεύσει αυτούς που τον έκφρασαν και τον στήριξαν στον δύσκολο αγώνα των σπουδών του. Τέλος είναι η στιγμή που οι μάσκες πέφτουν και φαίνετε το πραγματικό πρόσωπο της κάθε παράταξης και του κάθε φοιτητή.

Για άλλη μια φορά η Πανελλήνια Αγωνιστηκή Σπουδαστική Παράταξη θα δώσει τον αγώνα της στις φοιτητικές εκλογές. Η στήριξη των συμφοιτητών μας είναι αυτή που τόσα χρόνια μας δίνει δύναμη και συνεχίζουμε ΠΡΩΤΟΙ. Είμαι σίγουρος οτι και φέτος μέσα απο την κάλπη νικήτρια θα βγεί η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ο γραμματέας
Χάρης Πανακούλιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τελευταίες αναρτήσεις στο blog